Vilken dag!

Igår skulle jag på ett möte på stan. Skulle hålla på mellan 10-12.
När jag hade åkt en liten bit så tyckte jag att det var något konstigt med bilen, men det var väl inte så farligt så jag körde vidare. Men det blev bara värre. Kände att bromsen låg i , utan att jag bromsade. När jag skulle starta vid ett rödljus så gick det nästan inte att köra alls. Jag lyckades ta mig till kyrkogården där jag fick parkera bilen, ta ur barnvagnen och Miranda o gå hem. Fick väl strunta i det där mötet. Men när jag gått en bit så kom bussen som var på väg till stan så jag hoppade på den.

Kom till mötet 10 minuter för sent. Hörde aldrig vad de pratade om för jag satt bara o tänkte på hur jag skulle få hem bilen och hur jag skulle få ihop resten av dagen.
Mötet höll bara på till ca 11.30 så då var det bara att skynda därifrån. Skulle vara på röntgen på lasarettet med Julia kl. 14.

Ringde min mamma som var på jobbet men tog bussen hem till sig för att hämta sin bil och åka hem till mig.

Själv tog jag bussen hem, ringde skolan och sa att Julia kunde gå hem (jag skulle annars ha hämtat henne). När jag kom hem fick jag väcka Miranda som sov gott i barnvagnen och ge henne mat. När mamma kom efter en stund så tog jag hennes bil o åkte till kyrkogården och hämta bilbarnstolen, som var kvar i min bil, och åka hem igen och hämta mamma, Julia och Miranda.

Körde ner mamma till stan så hon kunde jobba igen och skyndade sedan till lasarettet. O där fanns det ingen parkering. Vi fick snurra runt där i säkert 10-15 minuter. Alla var som galna i de få parkeringsplatser som blev lediga. Men till slut lyckades vi få en plats så vi kom bara 2 minuter för sent till röntgen.

Sen var det bara att skynda hem igen för o hämta Jennifer som skulle vara hos sjukgymnasten kl. 15. Men vi hann, vi kom i tid!

Medan Jennifer var hos sjukgymnasten så åkte jag, Julia o Miranda till min mormor o fick oss lite fika. PUST!!!

Tänk att jag hann att göra allt jag skulle. Helt ortoligt!
Bilen lyckades Jonas få hem på kvällen. Det var handbromsen som hade gått sönder. Idag är den på verkstan...


Blir galen!!

Jag hade nästan skrivit klart ett inlägg när texten helt plötsligt blev jättekonstig och så bara DÖR datorn. Men hallå!!!
Jag som var så glad att vi äntligen fått ordning på internet igår. Det har krånglat för oss i nästan två veckor.

Ja, ja,nu orkar jag inte skriva allt jag skrev. Men lite kort bara...

Miranda har idag varit på 6-månaders kontroll. Allt var bra, växer på som hon ska:) 6640 g och 64,3 cm, följer sin kurva precis...

Sen skulle hon få sina vaccinationssprutor och det var inte kul alls. Den första gich ju bra, lite gråt bara. Men den andra, då bara gallskrek hon av ren ilska. Bvc-sköterskan hade aldrig hört någon skrika så... Men det gick ju över till slut o nu mår hon ju bra i alla fall.

Efter det hade vi träff med föräldragruppen. Alltid kul att träffa alla mammor och bebisar, ja det var ju faktiskt en pappa med idag också. Vi pratade om barnsäkerhet och det kändes som att man kan det där redan men det är ju alltid bra med lite uppdatering.

På eftermiddagen var jag med Jennifer hos sjukgymnasten. Hon har gjort illa sig i axeln när hon spelade handboll. Så nu får hon gå och träna hos sjukgymnasten. Hon har varit där 4 gånger och jag tror hon ska gå några gånger till.

Nu måste jag gå o sova. Natti, natti...

Operation

Oj, så här kan det gå när man försöker att ta kort på en tjurig 11-åring!!!

Julia har fått kallelse till operation idag. Hon ska ta ut spiken som de satte in när hon bröt armen i somras. Så först ska hon på röntgen nästa torsdag och sen den 3 februari så ska hon ta ut spiken. Ett enkelt litet ingrepp men känns ändå lite olustigt eftersom hon ska sövas.





En dag i bilder



Alldeles nyvaken




Nu har jag varit vaken i ca en timme så det är dags att sova en liten stund igen.




Har fått på mig kläder. Får springa runt i gåstolen en stund så mamma kan packa iordning väskan för snart ska vi åka till stan.




Då är man påklädd och fastspänd - dags att åka.




Nu har vi parkerat bilen i det trånga parkeringshuset.




Nu äter vi lunch med Anki. Jag sitter i en sån där stol som man sätter på en vanlig stol. Häftigt! Mamma var lite nervös först om jag skulle klara av att sitta i en sån stol men jag klarade det galant.




Efter stan åkte vi hem till mormor och tog en fika. Jag åt lite banan.




Somnade i bilen när vi åkte hem.




Efter gröten så var det dags för ett bad.




Lite gos med storasyster innan det var dags att sova. God natt!


Miranda 6 månader

Idag är Miranda 6 månader. Nu är hon ingen liten pyttebebis längre. Jag tycker att tiden går alldeles för fort. Tänk om ett halvår till, då är hon ett år!



Miranda sitter ganska stadigt nu. Jag vågar inte riktigt lämna henne ännu för ibland vickar hon omkull.







Miranda i gåstolen



            

Det är precis att hon når ner med tårna i golvet så hon tar sig faktiskt framåt.
Och så låter det så roligt också när man trycker på alla knappar.

Julen 2008


Tjejerna väntar på Tomten.
             


Första mötet med Tomten.




Mirandas dop

Lite bilder från Mirandas dop som var i november.





                    



Miranda och hennes gudmor/kusin.

                                                  

RSS 2.0